HISTÒRIA DEL GRUP 

Tot va començar entre amics, un estiu prop del mar, el qual ens va proporcionar el marc inspirador. Teníem els ingredients necessaris: il.lusió, passió per la música i compromís. Després de 30 anys els ingredients encara hi son i amb més força que mai, gràcies a la contínua voluntat de fer les coses cada cop millor.

En 30 anys passen moltes coses. En el nostre cas, components que ja no hi son, i a qui trobem a faltar, altres que han omplert el seu espai, aportant noves maneres de fer, respectant l’esperit del nostre grup, innovant fins allà on ens ho permet la nostra fidel entrega a la tradició.

El nostre repertori consisteix en una recopilació de cançons d’estils ben variats: havaneres antigues, gairebé desconegudes; les peces que tot aficionat a les havaneres ha de conèixer; altres de noves, de compositors actuals; alguna rumba i algun bolero per a que hi hagi per a tots els gustos, i fins i tot una havanera feta a casa.

Actualment el nostre grup està format per 7 components: 2 tenors (Ferran Isern i Josep Vicens), 2 segones veus (Fernando Isern i Josep Oliva), 2 terceres veus ( Toni Matas i Jose Antonio Pulgarin) i l’acordionista, Gemma Flavià. Instrumentalment, apart de l’acordió, en Ferran Isern ens aporta el recolzament del baix i en Josep Oliva l’acompanyament que no pot faltar de la guitarra.

Acostumem a rondar per les festes majors de barris i pobles, a celebracions privades, a esdeveniments culturals organitzats tant per institucions públiques com privades,... i els dimecres a la masia, punt de trobada on assagem i preparem la nova temporada.

Bé, per despedir aquesta presentació m’agradaria fer una agraïment a totes les persones que hi ha darrere el grup, que no son a l’escenari , però que d’alguna manera ens ajuden a que aquest projecte sigui una realitat: A les nostres dones, mares, àvies, que després de 30 anys continuen donant-nos el seu suport incondicional , i les nostres noves generacions, fills i nets, que malgrat la forta influència de les tendències musicals del moment, no deixen de respectar i estimar el que fem i que probablement quan siguin grans i escoltin una havanera, els deixarà un bon sabor a l’ànima.